Silvia Radu, într-un „control fulger” la Spitalul Raional Hânceşti
Sursa foto:Silvia Radu/Facebook Vizualizari:

Silvia Radu, într-un „control fulger” la Spitalul Raional Hânceşti

Silvia Radu a efectuat astăzi un „control fulger” la Spitalul Raional din Hânceşti. Aceasta spune că verificările au avut loc în urma unor plângeri venite la adresa sa, pe online.

„Am stat de vorbă cu directorul spitalului, cu medicii şi cu pacienţii internaţi aici. Deja au fost luate măsuri sancţionatorii împotriva asistentei care nu a respectat procedura şi a trimis ruda unui pacient cu eprubete la analize. Ministerul va face o comisie de anchetă să verifice dacă au fost sau nu şi alte încălcări. Până atunci nu vreau să mă pronunţ.

Am însă un mesaj pe care vreau să îl dau tuturor, şi medicilor şi pacienţilor. Trebuie să ne respectăm reciproc. E adevărat că unii medici (nu toţi) au probleme de atitudine. Vom încerca să schimbăm acest lucru şi sper că vom reuşi. În acelaşi timp şi pacienţii trebuie să înţeleagă că doctorii trebuie respectaţi şi lăsaţi să îşi facă treabă”, scrie ministra Sănătăţii pe pagina sa de Facebook.Amintim că Silvia Radu a fost numită în funcţia de ministră a Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, iar la 25 septembrie 2018, aceasta, împreună cu Nicolae Ciubuc, noul ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, au depus jurământul. 

Similare
RECOMANDĂRI