Serviciul de Informaţii şi Securitate marchează 26 de ani de la crearea structurii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Serviciul de Informaţii şi Securitate marchează 26 de ani de la crearea structurii

Serviciul de Informaţii şi Securitate, care se află de 26 de ani în slujba societăţii, a marcat evenimentul în cadrul unei festivităţi. Conducerea SIS i-a felicitat pe toţi cei care, de-a lungul timpului, s-au implicat în asigurarea securităţii naţionale.

Ofiţerii de informaţii şi securitate au ţinut un minut de reculegere în memoria celor care şi-au sacrificat viaţa pentru apărarea integrităţii teritoriale şi suveranităţii Republicii Moldova.

Directorul SIS, Mihai Balan, a menţionat contribuţia angajaţilor la apărarea ordinii de drept. ,,Serviciul de Informaţii şi Securitate are obligaţia de a proteja drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţeanului, societăţii şi statului. Vom depune şi în continuare toate eforturile pentru a preveni riscurile şi ameninţările la adresa securităţii naţionale”, a declarat directorul SIS.

Pe parcursul zilei, vor avea loc mai multe acţiuni cu acest prilej, iar ofiţerii care au înregistrat rezultate remarcabile în activitatea de serviciu vor fi menţionaţi.

Similare