Salvatorii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în cinci situaţii de deblocare a autoturismelor
Sursa foto:dse.md Vizualizari:

Salvatorii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în cinci situaţii de deblocare a autoturismelor

În această dimineaţă traseele naţionale şi accesul spre localităţi sunt practicabile, în zona de sud şi centru se circulă în condiţii de iarnă, iar pe drumuri s-a format gheţuş, anunţă într-un comunicat de presă Administraţia de Stat a Drumurilor şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în cinci situaţii de deblocare şi tractare a autoturismelor blocate.

La lucrările de împrăştierea materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 449 unităţi de tehnică şi 559 persoane, fiind împrăştiate aproximativ 4168 tone de material antiderapant.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore salvatorii şi pompierii au intervenit în cinci situaţii de deblocare şi tractare a autoturismelor blocate. Angajaţii Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă au intervenit pe traseul Chişinău-Cimişlia unde au reuşit să deblocheze un autocamion şi o maşină care au derapat din cauza poleiului.  

Tot de intervenţia salvatorilor a fost nevoie ieri în apropierea satului Alava raionul Ştefan Vodă pentru tractarea unui microbuz şcolar fără copii.

Alte lucrări au foste efectuate la Sângerei şi Criuleni, iar la Bălăbăneşti pompierii au preluat un bărbat în vârstă de 56 de ani şi l-au transportat până la ambulanţă pentru ca acesta să poată primi îngrijiri medicale.

Populaţia este îndemnată să fie precaută la drum, iar în situaţii de urgenţă să apeleze Serviciul 112.

Similare
RECOMANDĂRI