Rosian Vasiloi: „Vom readuce Poliţia de Frontieră în rândul instituţiilor care servesc cetăţeanul”
Sursa foto:YouTube Vizualizari:

Rosian Vasiloi: „Vom readuce Poliţia de Frontieră în rândul instituţiilor care servesc cetăţeanul”

Rosian Vasiloi, expert în politici de securitate şi noul şef al Poliţiei de Frontieră, spune că împreună cu echipa va readuce Poliţia de Frontieră în rândul instituţiilor care servesc cetăţeanul şi dă asigurări că va rămâne deschis pentru cooperare, dialog şi acţiuni comune.

Vasiloi a declarat că a acceptat propunerea ministru al Afacerilor Interne Andrei Năstase de a prelua conducerea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră a Republicii Moldova.

„Din start vreau sa fac câteva clarificări. Nu sunt membrul niciunui partid politic, iar voi, cei care mă cunoaşteţi, o ştiţi. O spun pentru cei care vor iniţia mai multe falsuri. Am acceptat aceasta functie pentru că, aşa cum spuneam în Piaţa Marii Adunări Naţionale pe 1 iulie 2018 „structura responsabilă de sistemul de control al frontierei de stat a lăsat o gaură neagră la hotarele ţării”, scrie Rosian Vasiloi pe o reţea de socializare.

Noul şef de la Frontieră spune că în aceşti ani, instituţia a devenit o afacere pentru cercurile obscure afiliate politic lui Plahotniuc, prin interpuşi.

În scurt timp vor fi prezentate priorităţile din domeniu, care vizează investigarea ilegalităţilor, asigurarea securităţii frontierei de stat şi cooperarea bilaterală, regională şi internaţională. 

Vedeţi şi:
Guvernul a numit un nou şef la Poliţia de Frontieră

Similare
RECOMANDĂRI