Riscă până la 6 ani de închisoare pentru trafic de droguri
Vizualizari:

Riscă până la 6 ani de închisoare pentru trafic de droguri

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, locuitor a capitalei a fost reţinut de oamenii legii, pentru “Circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogii acestora”.

Poliţiştii au intrat în posesia unei informaţii operative şi activitatea ilicită a bărbatului a fost documentată de forţele de ordine pe parcursul la o lună de zile. Astfel la data de 19 noiembrie, acesta a fost reţinut în curtea unui bloc de locuit de pe bd. Moscova. Suspectul a fost escortat la inspectorat, unde asupra sa au fost depistate  37 pachetele zip-lock în care se afla o substanţă albă cristalizată, un cântar de scara mică, seringi cu lichid şi tuburi din plastic ce servesc consumului de droguri. Atât obiectele cât şi pacheţelele depistate, au fost ridicate, sigilate şi transmise la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare a IGP, pentru a fi supuse expertizării. În cazul în care reuşea să comercializeze pacheţelele cu substanţa alb cristalizată, era să obţină un profit în sumă de 25 000 lei.

Conform legislaţiei în vigoare, suspectul riscă închisoare pe un termen de la 1 la 6 ani.

Totodată de către forţele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii şi  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanţelor.

Similare
RECOMANDĂRI