Reţinuţi de poliţişti după ce au furat mai multe capace de canalizare. Trei bărbaţi riscă să ajungă după gratii
Sursa foto:politia.md Vizualizari:

Reţinuţi de poliţişti după ce au furat mai multe capace de canalizare. Trei bărbaţi riscă să ajungă după gratii

Trei bărbaţi din Floreşti au fost reţinuţi după ce au furat mai multe capace de canalizare de pe teritoriul raionului Floreşti. 

Oamenii legii au fost sesizaţi de autorităţile locale precum că, pe parcursul lunii ianuarie, persoane necunoscute au sustras mai multe capace de fontă, 21 de metri de gard metalic şi  două transformatoare electrice.
 
Poliţiştii au identificat  şi reţinut trei suspecţi de săvârşirea furturilor. Aceştia s-au dovedit a fi trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 24 de ani, doi dintre ei locuitori ai satului Rădulenii Vechi, iar unul din oraşul Floreşti.
 
Oamenii legii au ridicat de la un depozit amplasat în extravilanul satului Răduleni Vechi, 27 de capace de fontă şi un transformator electric dezmembrat.
 
Fiind audiaţi, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că acţionau în grup, pe timp de noapte, în intervalul orelor 24:00-03:00,  cu două automobile de model Wolkswagen T4.  

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru furt.  Suspecţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore, iar dacă vinovăţia le va fi dovedită, aceştia riscă până la 4 ani privaţiune de libertate.
 
Poliţia continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor, dar şi implicarea suspectaţi la alte infracţiuni similare.
Similare
RECOMANDĂRI