Reţinut pentru furt din biroul unui Service Auto. Riscă până la patru ani de închisoare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Reţinut pentru furt din biroul unui Service Auto. Riscă până la patru ani de închisoare

Un bărbat de 34 ani, originar din capitală, a fost reţinut pentru furt din biroul unui service auto amplasat pe str. Calea Orheiului. Individul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracţiuni similare.

Serviciul de gardă a inspectoratului a fost alertat la data de 12 septembrie a anului curent, de către reprezentanţii service-ului, care au comunicat că au fost sustraşi bani dintr-un birou. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanţelor. La locul faptei victima, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a comunicat poliţiştilor că din biroul personal i-au fost sustraşi bani în sumă de 5550 lei .

Poliţiştii au dispus mai multe acţiuni de investigaţie pentru stabilirea şi identificarea individului. Ulterior acesta a fost identificat şi reţinut de către forţele de ordine fiind escortat la inspectorat. În cadrul audierilor individul şi-a recunoscut vinovăţia.

Bărbatul  este cercetat  penal pentru furt, faptă care conform legislaţiei penale în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

Similare
RECOMANDĂRI