Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Promovarea securităţii în trafic este obiectivul major al Republicii Moldova

Promovarea securităţii în trafic este obiectivul major al Republicii Moldova, anunţat de preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, de la tribuna ONU. În calitate de ambasador al securităţii rutiere, şeful Legislativului a vorbit despre acţiunile întreprinse pentru a reduce numărul victimelor şoselelor.

Infrastructura corespunzătoare împreună cu informarea corectă a tuturor participanţilor la trafic vor duce la creşterea securităţii rutiere. De la tribuna ONU, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova a vorbit şi despre numărul tot mai mare de victime ale şoselelor.

Preşedintele Parlamentului le-a vorbit reprezentanţilor ONU şi despre campania iniţiată de Guvernul de la Chişinău  - "drumuri bune pentru Moldova", campanie ce are menirea să le asigure participanţilor la trafic infrastructura necesară unei securităţi rutiere.

Vizita oficială a preşedintelui Parlamentului în SUA se va încheia la 19 aprilie. Şeful Legislativului Republicii Moldova va avea întrevederi la Congresul SUA, Fondul Monetar Internaţional, Banca Mondială şi Departamentul de stat al SUA.
Similare
RECOMANDĂRI