Prins a treia oară în stare de ebrietate la volan, un bărbat din Briceni a fost trimis după gratii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Prins a treia oară în stare de ebrietate la volan, un bărbat din Briceni a fost trimis după gratii

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din raionul Briceni a fost condamnat la 5 luni de închisoare în penitenciar de tip deschis şi nu va mai putea conduce mijloace de transport pentru o perioadă de doi ani, după ce a fost prins pentru a treia oară în stare de ebrietate la volan.

Potrivit unui comunicat al Procuraturii Generală sentinţa a fost dată Judecătoria Edineţ, sediul Briceni.

Bărbatul a mai fost condamnat de două ori pentru conducerea în stare de ebrietate, la distanţă de aproximativ un an şi jumătate.

Astfel, această a treia încălcare, constatată în acelaşi raion, a comis-o chiar dacă pentru precedenta a fost amendat cu 16.000 lei şi a fost lipsit pentru o perioadă de dreptul de a conduce mijloace de transport.

Procuratura Briceni va contesta sentinţa şi va solicita o pedeapsă mai aspră la Curtea de Apel Bălţi – ispăşirea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, unde condamnaţii sunt deţinuţi cu pază şi sub supraveghere permanentă – dat fiind că a comis încălcarea cu intenţie şi în mod repetat.

Procuratura va reveni cu detalii, cu respectarea prezumţiei de nevinovăţie a bărbatului inculpat, până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti finale.
 
Similare
RECOMANDĂRI