Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Pretorii din Chişinău au fost certaţi pentru neimplicarea în administrarea sectoarelor

Nicio săptămână de linişte la Primăria Chişinău. De această dată pretorii au fost certaţi pentru faptul că nu se implică deloc în administrarea sectoarelor de care sunt responsabili. Silvia Radu le-a ţinut o adevărată lecţie de morală şi a menţionat despre o posibilă dizolvare a preturilor de sector.

Nemulţumirile primarului interimar Silvia Radu vin în contextul unui scandal legat de un local. Pretura sectorului Centru a refuzat să prelungească programul de activitate solicitat de agentul economic. Conflictul ar fi fost aplanat abia după intervenţia Silviei Radu.
 
Rând pe rând toţi pretorii au fost luaţi la rost. Li s-a cerut ca în această săptămână să facă o inspecţie pe şantierele de construcţie pentru a vedea dacă maşinile sunt spălate înainte de a circula prin oraş. Pe lângă asta, s-a dat şi startul lucrărilor de salubrizare pentru sărbătorile de Paşti.
 
Curăţenia de primăvara va dura până pe 6 aprilie. Până atunci întreprinderile municipale sunt responsbaile de salubrizarea staţiilor de aşteptare, a platformelor de colectare a deşeurilor, curţilor de bloc, grădiniţelor, şcolilor, terenurilor de joacă şi de sport, pasajelor subterane, spălarea şi vopsirea balustradelor şi a parapeţilor de protecţie de pe străzi.

Preturile de sector vor lichida gropile de gunoi neautorizate şi vor curăţa albiile bazinelor acvatice din municipiu, inclusiv râuleţele Durleşti, Valea Gâştei, Holbacica, Ţiganca, Malina Mică, Valea Trandafirilor, Ciocana şi Munceşti.
 
 
Similare
RECOMANDĂRI