Poliţistul, care acum patru zile, a urcat la volan în stare de ebrietate, a fost concediat din sistem
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Poliţistul, care acum patru zile, a urcat la volan în stare de ebrietate, a fost concediat din sistem

Poliţistul, care acum patru zile, a urcat la volan în stare de ebrietate, a fost sancţionat disciplinar cu concedierea din Poliţie, prin ordinul şefului interimar al Inspectoratului General al Poliţiei, Gheorghe Balan, se arată într-un comunicat de presă al IGP.

În urma anchetei de serviciu, iniţiată de Inspectoratul General al Poliţiei, s-a constatat că, ofiţerul superior de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ciocana, la 2 noiembrie curent, a condus mijlocul de transport de model „Nissan Micra” în stare de ebrietate alcoolică, în uniformă de serviciu şi a produs un accident rutier.

Astfel, potrivit comunicatului, angajatul a fost sancţionat disciplinar cu concedierea din funcţia publică şi ridicarea legitimaţiei de serviciu.

Inspectoratul General al Poliţiei precizează repetat că, nu vor fi tolerate astfel de comportamente ale angajaţilor poliţiei, care nu respectă deontologia, moralitatea şi care aduc atingere onoarei, prestigiului şi imaginii instituţiei.

Poliţia confirmă: Bărbatul care a provocat un accident în sectorul Ciocana este angajat al Inspectoratului de Poliţie, avea o alcoolemie de 1,24

Similare
RECOMANDĂRI