Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Poliţia l-a reţinut pe un bărbat care a vandalizat panourile cu pozele medicilor din centrul Chişinăului

Poliţia l-a reţinut pe un bărbat care a vandalizat panourile cu pozele medicilor din centrul Chişinăului. E vorba de un tănăr de 30 de ani care a spus poliţiei că în acest fel a protestat faţă de medici.

Pe aceste panouri avem amplasate fotografiile medicilor eroii care luptă în prima linie cu Covid-19. Un tânăr, rău inteţionat le-a stropit cu un lichid de culoare închisă, şi acum la început de an, în centrul Chişinăului panourile stau la fel murdare.

Astăzi, Poliţia Municipiului Chişinău a anunţat că a reţinut bărbatul care pe 24 de decembrie a murdărit panourile de pe strada Puşkin instalate în cinstea medicilor.  

Bărbatul reţinut este din Chişinău. El a recunoscut că a murdărit  mai devreme şi alte panouri publice, inclusiv clădirea unui post de televiziune. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Poliţiştii au stabilit că la sfârşitul anului trecut, tânărul a săvârşit mai multe acte de huliganism.

e numele lui a fost deschis un dosar pentru huliganism. El riscă o amendă de până la 52 500 de lei sau pedeasă cu închisoare de până la 3 ani.
Similare
RECOMANDĂRI