Ploile din ultimele două zile au adus mai multe prejudicii. Mai multe drumuri, acoperişuri şi maşini au fost afectate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ploile din ultimele două zile au adus mai multe prejudicii. Mai multe drumuri, acoperişuri şi maşini au fost afectate

Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă informează că în urma ploilor torenţiale înregistrate pe teritoriul ţării în perioada 17 -18 iunie mai multe localităţi au fost afectate.

Conform informaţiilor colectate din subdiviziunile teritoriale, precipitaţiile au deteriorat 0,8 km de drum local din oraşul Teleneşti, iar în localitatea Mândreşti, ploile au distrus 30 ha de floarea soarelui. Precipitaţiile puternice au  distrus alte 7 km de drum local din localitatea Coşcodeni a raionului Sângerei iar în localitatea Prepeliţa, ploaia a deteriorat 60 de foi de ardezie şi 90 metri pătraţi de ţiglă de pe acoperişul unui depozit şi magazin.

De prejudicii au avut parte şi locatarii unui bloc de locuit din oraşul Criuleni, unde în urma vântului şi averselor puternice au fost distruse 120 foi de ardezie şi 7 metri cubi de cherestea. În urma precipitaţiilor de ieri două autovehicule au rămas blocate în apă pe strada Uzinelor din capitală, iar pe mai multe străzi au căzut arbori şi crengi. Comisiile pentru situaţii excepţionale lucrează în teritoriu pentru estimarea prejudiciilor înregistrate.
Similare
RECOMANDĂRI