Peste zece mii de contracte directe, semnate cu Apă-Canal Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Peste zece mii de contracte directe, semnate cu Apă-Canal Chişinău

Proprietarii de apartamente din blocurile locative din municipiul Chişinău sunt îndemnaţi să semneze contracte directe de furnizare şi prestare a serviciului public de alimentare cu apă şi de canalizare cu SA „Apă-Canal Chişinău”. Furnizorul precizează că acest proces continuă. De la începutul anului, circa 10 200 de consumatori au încheiat contracte directe în baza cererilor, transmite IPN.

Pentru a deveni consumator direct, persoanele trebuie să pregătească un set de acte, care să conţină cererea formular, la care se anexează copia actului de identitate, dar şi copia actului ce atestă dreptul de proprietate asupra imobilului.

De asemenea, este necesară şi declaraţia de coproprietar, după caz, copia ultimului bon de plată, pentru serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare, achitat, dar şi copia buletinului metrologic de stat al contorului (opţional). Setul de acte este prezentat la sediul operatorului din strada Albişoara, 38, de luni până joi, între 08.00 şi 17.00 sau în zilele de vineri, între  08.00 şi 15.45.

În contextul prevenirii şi combaterii virusului COVID-19, ACC le recomandă administratorilor blocurilor locative să acumuleze cererile tuturor locatarilor din blocurile gestionate, cu ulterioara prezentare a acestora la sediul operatorului. Or, acest fapt va asigura şi o eficienţă productivă, dar şi accelerare procesului de încheiere a contractelor individuale.

Similare
RECOMANDĂRI