Peste 100 de copii de pe ambele maluri ale Nistrului şi-au demonstrat performanţele la Festivalul fotbalistic „ÎMPREUNĂ suntem o echipă!”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Peste 100 de copii de pe ambele maluri ale Nistrului şi-au demonstrat performanţele la Festivalul fotbalistic „ÎMPREUNĂ suntem o echipă!”

Peste o sută de copii din opt comunităţi de pe ambele maluri ale râului Nistru au participat la Festivalul fotbalistic „ÎMPREUNĂ suntem o echipă!”. Evenimentul s-a desfăşurat la Complexul Şcolii Sportive pentru Copii şi Juniori din Grigoriopol, stânga Nistrului. La eveniment au venit echipe din localităţi în care, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, au fost modernizate instituţii educaţionale şi sportive: Varniţa, Şerpeni, Roşcani, Tănătari, Chircăieşti, precum şi Grigoriopol, Blijnii Hutor şi Dubăsari.

Prezent la eveniment, Marco Gemmer, şef adjunct al Secţiei proiecte şi cooperare tehnică a Delegaţiei UE în Republica Moldova a spus: „Oriunde ai juca fotbal, regulile sunt mereu aceleaşi. Cel mai important lucru pe care vi-l oferă acest eveniment este posibilitatea de a vă lega prietenii”.

Programul Festivalului a inclus şi activităţi distractive.

Festivalul fotbalistic „ÎMPREUNĂ suntem o echipă!” a fost realizat de Federaţia Moldovenească de Fotbal în cadrul Programului „Susţinerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de PNUD. Principalul obiectiv al proiectului este crearea unor condiţii optime de dezvoltare, promovare şi monitorizare a sportului în localităţile de pe ambele maluri ale râului Nistru, prin intermediul evenimentelor sportive comune.

Similare