Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Peretele unei clădiri din Chişinău, aflată în proces demolare, s-a prăbuşit peste o maşină parcată în apropiere

Peretele unei clădiri din centrul Chişinăului, aflată în proces demolare, s-a prăbuşit peste o maşină parcată în apropiere. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Nemulţumiţi sunt însă locatarii din preajma şantierului, care se plâng că şi blocurile din preajmă au de suferit din cauza lucrărilor de demolare.

Incidentul a avut loc în această după amiază pe bulevardul Grigore Vieru. Peretele clădirii s-a prăbuşit zgomotos într-o fracţiune de secundă, iar locatarii blocurilor din preajmă au tras o sperietură zdravănă. Ei presupun că peretele s-a prăbuşit din cauza unui excavator implicat în lucrările de demolare.

Imediat după producerea incidentului, şoferii şi-au evacuat maşinile parcate în preajma şantierului. Automobilul strivit a fost evacuat şi mutat pe teritoriul şantierului.

Am încercat să aflăm de la muncitorii de pe şantier cum a avut loc incidentul, însă aceştia au refuzat să discute cu echipa TVR Moldova. Mai mult, după ce au văzut echipa de filmare au îngrădit accesul spre drumul din preajma şantierului.

Locatarii spun că de când au demarat lucrările de demolare a clădirii din preajmă stau cu frica în sân. Blocurile în care locuiesc se cutremură în timpul lucrărilor, iar în pereţi au apărut chiar şi unele fisuri.

Contactat de TVR Moldova, ofiţerul de presă al Poliţiei Chişinău, Svetlana Scripnic, a declarat că nu a fost întocmit niciun proces pe acest caz deoarece proprietarul automobilului strivit a  ajuns la un numitor comun cu proprietarul şantierului şi nu a depus plângere.
Similare
RECOMANDĂRI