Percheziţii la Cahul: aproximativ 12 kg de substanţe narcotice depistate într-o gospodărie
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Percheziţii la Cahul: aproximativ 12 kg de substanţe narcotice depistate într-o gospodărie

Borcane pline cu substanţe narcotice au fost depistate de poliţiştii din Cahul în gospodăria unui bărbat de 34 de ani, din satul Giurgiuleşti. Percheziţiile au demarat ca urmare a unei informaţii operative, precum că un bărbat păstrează şi vinde droguri.

În rezultatul efectuării percheziţiilor, de la domiciliul acestuia, poliţiştii au ridicat opt borcane, cutii de chibrituri şi pacheţele în care se aflau masă vegetală uscată şi mărunţită cu miros specific de marijuana (muguri de cânepă). De asemenea, substanţe narcotice au fost depistate într-o canapea, şi încăpere auxiliară a casei. În total au fost ridicate circa 12 kg de droguri. Totodată, au fost găsite şi cântare pentru măsurarea cantităţilor mici de droguri, fapt ce confirmă realizarea acestora.
  
Substanţele narcotice au fost ridicate şi urmează să fie supuse expertizei chimice. Valoarea totală a acestora se estimează, pe piaţa neagră,  la aproximativ un milion două sute mii de lei.
 
După examinarea chimică a substanţelor ridicate urmează a fi pornită o cauza penală, cu ulterioară atragere la răspundere a bănuitului.
 
Similare
RECOMANDĂRI