Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Papucii pentru copii produşi de Ina Macovei sunt exportaţi în cantităţi mari şi în România

A făcut, la propriu, primii paşi în lumea antreprenoriatului în domeniul încălţăminţei pentru copii. Vorbim despre Ina Macovei care avea de mult acest vis ş, cu multă muncă şi investiţii pe măsură totul a devenit realitate. Papuceii confecţionaţi la mica sa fabrică pot fi cumpăraţi în Republica Moldova, dar sunt la mare căutare şi în străinătate.

În 2015, Ina Macovei a prins curaj şi şi-a luat destinul în propriile mâini. Papucii pentru copii produşi de ea sunt diferiţi prin faptul că personajele preferate ale micuţilor sunt imprimate pe materiale.
 
În afacere este implicată toate familia. Soţul Inei, Alexandru, este astăzi punctul de sprijin, chiar dacă a fost destul de sceptic la început. Pe amândoi îi caracterizează însă ambiţia şi nevoia de a evolua.
 
În procesul de producţie este implicată şi fiica, Sofia, de doar cinci ani. Mai în glumă, mai în serios, ea are funcţia de director de creaţie.
 
Anul trecut, Ina a obţinut şi un grant de 6 mii de euro, în cadrul unui proiect susţinut de UE. Din acei bani a cumpărat un utilaj nou. Astfel, de la o afacere modestă şi cu puţini angajaţi, a ajuns astăzi să administreze şi să asigure locuri de muncă pentru mai multe femei din oraşul Durleşti.
 
După ce a cucerit piaţa locală, s-a orientat şi spre cea internaţională.
 
Ambiţioasă din fire, Ina nu se opreşte la ce a obţinut până acum. Îşi doreşte să câştige încrederea partenerilor externi şi să ajungă la o fabrică de dimensiuni mai mari. Papucii Made in Republica Moldova urmează să ajungă şi în Franţa, Germania şi Spania. 
Similare
RECOMANDĂRI