Până la sfârşitul lunii, în capitală vor fi date în exploatare 85 de terenuri de fitness
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Până la sfârşitul lunii, în capitală vor fi date în exploatare 85 de terenuri de fitness

În proces de amenajare în capitală sunt 85 de terenuri de fitness. Acestea urmează să fie date în exploatare până la sfârşitul lunii octombrie. Despre aceasta a anunţat Şeful Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare, Ion Burdiumov, la şedinţa operativă de la Primărie.

Responsabilul a menţionat că amenajarea terenurilor de joacă şi fitness în municipiul Chişinău a început în anul 2017. De atunci, au fost amenajate 121 de terenuri de fitness, dintre care şapte în suburbii. Anul acesta pentru astfel de terenuri au fost alocaţi 5,2 milioane de lei.

Totodată, din 2017 şi până în prezent, au fost amenajate 247 de terenuri de joacă pentru copii. Acestea au suprafaţa de 10 metri pe 12 metri, fiind pavate cu pietriş de râu. Pentru amenajarea terenurilor de joacă anul curent a fost alocată suma de peste nouă milioane de lei, transmite IPN.

Ion Burdiumov a făcut apel la locatari să poarte responsabilitate, de comun cu autorităţile, de păstrarea terenurilor. Şi aceasta pentru că, de exemplu în sectorul Botanica, un teren a fost incendiat. Oamenii legii au identificat făptaşii, iar acum terenul urmează să fie restabilit din contul acestora.
Similare
RECOMANDĂRI