Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O organizaţie de tineret din Bălţi şi-a propus să convingă cât mai multă lume să adopte un câine fără stăpân

Zeci de voluntari din oraşul Bălţi au adus hrană pentru animalele fără stăpân de la centrul de adăpost din oraş. Ei au scos căţeii la o plimbare iar unii au plecat acasă cu un nou prieten necuvântător. Iniţiativa aparţine unei organizaţii de tineret din Bălţi care şi-a propus să convingă cât mai multă lume să adopte un câine fără stăpân.

La Centru de Adăpost din Bălţi sunt acum 440 de câini. Fiecare aşteaptă să fie hrănit, îngrijit şi plimbat. Cei mai norocoşi primesc o nouă casă şi multă atenţie din partea noilor stăpâni.

Localnicii au venit cu pungile pline cu hrană şi şi-au ales câte un căţel pentru al plimba.

Iniţiativa  apartine tinerilor din organizaţia Friday For Future, din Bălţi.

LAURENŢIU MUTRUC, membru ONG: „Planurile sunt foarte simple ca fiecare să primească satisfacţie de la vizita dată. Fiecare alege modalitatea potrivită. Cineva dacă vrea să facă poze la distanţă e super, dacă să adopte e şi mai super.”

VITALIE SAVCIUC, administrator: „Lucru primordial constă în capturarea câinilor fără stăpân de pe străzi. Ei pot să vină să comunice cu câinii, să aibă timp de plăcere să îl plimbe, să îl hrănească”.

Adopţiile de la centrul de adăpost din Bălţi durează doar câteva minute şi asigură un nou prieten de nădejde. Tot ce trebuie să faceţi este să completaţi o cerere şi să aveţi buletinul de identitate.
 
Similare
RECOMANDĂRI