Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O femeie susţine că fiica ei şi alţi copii sunt abuzaţi fizic şi verbal la grădiniţă. A publicat pe internet înregistrările audio cu dovezi

O mamă a publicat pe internet înregistrări audio prin care vrea să demonstreze că mai mulţi copii au fost abuzaţi verbal şi fizic la o grădiniţă din Chişinău. Femeia a transmis şi un mesaj Guvernului, Ministerului Educaţiei, dar şi Poliţiei, cerându-le tuturor să ia măsurile ce se impun.

UPDATE: Pe marginea acestui caz, pe lângă, Poliţia Capitalei, s-a autosesizat şi Ministerul Educaţiei, care a emis o declaraţie de presă. MECC anunţă că o comisie intersectorială va analiza foarte minuţios toate detaliile cazului: Femeia susţine că înregistrarea a fost făcută la grădiniţa 185 din sectorul Buiucani.
 
În înregistrare se aude cum educatoarea îi critică pe părinţi.

Mihaela Maidan, mama care a realizat înregistrările şi-ar fi dus recent fiica la această grădiniţă. E a scris pe internet că în primele zile, fetiţa era entuziasmată, dar apoi a început să plânga şi nu mai voia să meargă. Refuzul copilului i-a stârnit bănuieli femeii, care a decis să facă înregistrările.

Autorităţile nu au comentat, deocamdată, incidentele.
Similare
RECOMANDĂRI