O femeie din Criuleni, condamnată la 14 ani de închisoare. Pe un bărbat l-a înjunghiat iar pe altul l-a atacat cu toporul
Sursa foto:jurnal.md Vizualizari:

O femeie din Criuleni, condamnată la 14 ani de închisoare. Pe un bărbat l-a înjunghiat iar pe altul l-a atacat cu toporul

O femeie din Dubăsarii Vechi – Criulen a fost condamnată la 14 ani şi 6 luni închisoare după ce l-a înjunghiat în piept pe amicul concubinului său, pentru că acesta l-ar fi convins pe ultimul să meargă la furat.

Potrivit oamenilor legii, femeia l-a atacat pe bărbat cu intenţia să-l omoare, atunci când consumau alcool împreună cu alte două persoane, în dimineaţa zilei de miercuri, 26 decembrie 2018.

Iniţial, aceasta l-a agresat fizic, dar a fost potolită de cei care se aflau în ospeţie la ea acasă. Ulterior, aceasta spontan i-a aplicat victimei două lovituri în piept cu cuţitul de bucătărie. În rezultat, victima a căzut la pământ şi a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, unde a primit ajutorul necesar.

Femeia are vârsta de 49 de ani a mai fost anterior condamnată la pedeapsa cu închisoarea, pentru tentativă de omor. Şi-a atacat cu toporul concubinul precedent. Acum, dacă sentinţa va rămâne în vigoare, inculpata-şi va ispăşi pedeapsa pronunţată pentru ambele crime. La această etapă, la solicitarea procurorilor, inculpata a fost plasată în arest.
Similare
RECOMANDĂRI