Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O femeie din Bălţi a fost muşcată de un şobolan în liftul blocului în care locuieşte

Clipe de coşmar pentru o femeie din Bălţi. Aceasta a fost atacată de un şobolan, chiar în liftul blocului în care locuieşte. Din fericire, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, ci s-a ales doar cu o sperietură zdravănă. Responsabilii anunţă că blocul a fost deratizat recent, dar în aceasta perioadă numărul şobolanilor creşte simţitor.

Anastasia Valeeva povesteşte, cu lacrimi în ochi, ca în momentul în care a urcat în lift, un şobolan a sărit pe ea.
 
Din fericire, femeia nu a avut nevoie de îngrijiri medicale alegându-se doar cu o sperietură zdravănă. Totuşi, locuitorii blocului spun că problema şobolanilor care mişună în imobil este una veche şi, se pare, fără soluţii.
 
Nu doar rozătoarele sunt o problemă la Bălţi. Un bărbat de 44 de ani a ajuns la spital după ce a fost muşcat de un câine fără stăpân.
 
Bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost vaccinat antirabic. Autorităţile din Bălţi susţin că numărul persoanelor muşcate de câini vagabonzi a crescut alarmant în ultimul an. Oficialii speră să rezolve problema câinilor vagabonzi în 2019, cînd urmează să fie finalizată construcţia unui adăpost.
Similare
RECOMANDĂRI