O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de un microbuz. Şoferul a fugit de la faţa locului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O femeie a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de un microbuz. Şoferul a fugit de la faţa locului

O femeie a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovită de un microbuz a cărui şofer a fugit de la faţa locului. Accidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 19:13, în localitatea Şipca, din raionul Şoldăneşti.

Potrivit poliţiei victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 51 de ani. Aceasta se deplasa pe o stradă din localitate când din spate a fost lovită de un vehicul a cărui şofer nu a stopat şi a părăsit locul accidentului.

Femeia a fost transportată la Spitalul Raional Şoldăneşti, unde a fost diagnosticată cu traumă cerebrală închisă, comoţie cerebrală, plagă contuză în regiunea occipetală, hematom subcutanat occepital, traumă bontă a abdomenului, dar contuzia cutiei toracice pe stânga. Femeia a fost internată în secţia reanimare, în stare gravă.

Ulterior, pe urme fierbinţi, oamenii legii au stabilit că aceasta a fost spulberată de un microbuz de marca Volkswagen T5, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 49 de ani. În acest caz a fost pornită o cauză penală, iar anchetatorii urmează să stabilească toate circumstanţele în care s-a produs accidentul.

Sursa: deschide.md

Similare
RECOMANDĂRI