Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

O bancă din raionul Floreşti a fost spartă de hoţi

O bancă din raionul Floreşti a fost spartă noaptea trecută. Hoţii au furat un seif plin cu bani pe care l-au transportat cu o roabă. Poliţia caută hoţii, care riscă până la 10 ani de închisoare.

Indivizii au dat buzna în clădirea unei bănci din localitatea Mărculeşti în jurul orei 3. Poliţia a fost sesizată de paznicul unei şcoli din apropiere, care a observat în faţa băncii roaba cu safeul sustras de hoţi. Ceea ce părea suspect.

SILVIA VETCU, ofiţer de presă, Inspectoratul General al Poliţiei: În urma măsurilor de investigaţie întreprinse s-a stabilit că, pe parcursul nopţii, persoane necunoscute cu cagule pe faţă, prin deteriorarea uşii de la intrare cu o rangă metalică, au pătruns în filiala băncii din orăşelul Mărculeşti, raionul Floreşti, de unde au sustras un safeu metalic în care se aflau aproximativ 5.000 de euro, 2.000 de dolari, 10.000 de ruble ruseşti, 100 de lire sterline, 110 lei româneşti şi 225.000 de lei moldoveneşti.

Oamenii legii caută hoţii, iar pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru furt în proporţii deosebit de mari. Persoanele vinovate riscă închisoare de până la 10 ani.
Similare
RECOMANDĂRI