O aeronavă de pe cursa Chişinău-Verona, întoarsă din zbor din cauza unei fisuri în parbriz
Sursa foto:Google Plus Vizualizari:

O aeronavă de pe cursa Chişinău-Verona, întoarsă din zbor din cauza unei fisuri în parbriz

O aeronavă Air Moldova, de pe cursa Chişinău-Verona, s-a întors din zbor, după ce a fost depistată o fisură în parbriz. Incidentul a avut loc în seara zilei de ieri, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenţie, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene de stat „Air Moldova”, Dumitru Niculăiţă, a specificat că în timpul zborului piloţii au observat fisura şi au luat decizia să revină pe Aeroportul Internaţional Chişinău.

„Aeronava s-a întors pe aeroport în siguranţă şi nu au existat probleme în timpul zborului. După aterizare, pasagerii au fost îmbarcaţi într-o altă aeronavă şi au plecat spre Verona”, a spus Niculăiţă.

În acest caz a fost iniţiată o anchetă. Compania aeriană de stat „Air Moldova” este lider pe piaţa autohtonă a transporturilor aeriene şi unul dintre cele mai recunoscute brand-uri moldoveneşti. Aceasta a înregistrat o creştere de peste 20% a traficului în anul 2017 faţă de 2016, transportând peste 1 mln 130 mii de pasageri. Air Moldova operează zboruri directe spre 30 de destinaţii din Europa si Asia.

Similare