Noul ministru al sănătăţii încheie campania „Un doctor pentru tine”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Noul ministru al sănătăţii încheie campania „Un doctor pentru tine”

Ministrul sănătăţii, muncii şi protecţiei sociale, Ala Nemerenco, anunţă că de astăzi, 25 iunie, campania „Un doctor pentru tine” se va încheia.

„În loc să fie construit un sistem puternic de sănătate pentru toţi cetăţenii săi, ministerul de resort s-a jucat de-a lungul anilor de-a „Un doctor pentru tine", în timp ce banii grei din sănătate erau direcţionaţi spre alte buzunare”, scrie ministra pe pagina sa de Facebook.

Ala Nemerenco afirmă că va încheia „caravana electorală, pe care cei care au iniţiat-o, au lăsat-o în voia domnului” pentru ca resursele să nu mai fie utilizate „pentru cai verzi”.

Ministra sănătăţii mai menţionează că „rezidenţii adunaţi în faţa ministerului pentru a fi trimişi să vânture vânt prin ţară” au fost întorşi la locul lor de lucru, „aducându-le scuze şi hai să punem aici punct pentru totdeauna politicului din medicină”, a mai scris Ala Nemerenco pe Facebook.

Campania „Un doctor pentru tine” a fost lansată în august 2018. Premierul de atunci, Pavel Filip, menţiona că este o campanie în care zeci de medici vor merge în sate să ofere servicii gratuite cetăţenilor.

Similare
RECOMANDĂRI