Municipalitatea intenţionează să amenajeze alte trei benzi de circulaţie dedicate transportului public din Chişinău
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Municipalitatea intenţionează să amenajeze alte trei benzi de circulaţie dedicate transportului public din Chişinău

Primăria municipiului Chişinău anunţă că intenţionează să amenajeze alte trei benzi de circulaţie pentru transportul public, care vor face legătura între mai multe sectoare. Anunţul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban.

Astfel, amedilul a solicitat responsabililor să creeze schiţele pentru trei trasee prioritare şi să planifice în detaliu pentru ca acestea să fie executate. Este vorba despre Coridorul Calea Ieşilor – Ştefan cel Mare şi Sfânt – Viaduct – Dacia,  Alba Iulia - I. Creangă – Viaduct – Dacia şi Mircea cel Bătrîn – B. Voievod – Gr. Vieru – A. Mateevici şi retur până la bd. Renaşterii Naţionale.

„Transportul public care este modernizat în prezent în municipiul Chişinău (autobuzele, troleibuzele) trebuie să circule fără impedimente, rapid, comod, conform graficului stabilit, astfel ca oamenii să nu aştepte minute în şir în staţii. Investim foarte mult în modernizarea parcurilor municipale de autobuze şi troleibuze, pentru ca oamenii să aibă posibilitatea să beneficieze de un transport public de calitate”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

În prezent benzi de circulaţie dedicate pentru transportul public sunt create pe bd. G. Vieru-str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni şi str. A. Puşkin.
Similare
RECOMANDĂRI