Minora care a fost violată, apoi aruncată de la etajul 7, a murit pe patul de spital
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Minora care a fost violată, apoi aruncată de la etajul 7, a murit pe patul de spital

Fata de 16 ani care a fost aruncată de la etajul şapte al unui bloc din capitală, după ce a fost violată, împreună cu o prietenă, de către şase indivizi, s-a stins la spital luni după-amiază, 13 mai. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de către ofiţerul de presă al Institutului de Medicină Urgentă, Cristina Gorea.

Procuratura Generală informa mai devreme, într-un comunicat de presă că, cele două fete au fost violate într-un apartament din centul capitalei, în noaptea de 4 spre 5 mai. Una din ele a reuşit să fugă şi să alerteze poliţia. Patru suspecţi au fost reţinuţi, alţi doi sunt căutaţi. Bănuiţii au vârste cuprinse între 20 şi 26 de ani.

Unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub măsura preventivă – arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie, comisă acum două luni.
 

FOTO. Patru tineri au fost reţinuţi, iar alţi doi, anunţaţi în căutare pentru un dublu viol şi tentativă de omor. Una dintre fete este în comă după ce a fost aruncată de la etajul şapte

Similare
RECOMANDĂRI