Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mii de poliţişti vor asigura ordinea publică de Paştele Blajinilor

Măsuri sporite de securitate pentru Paştele Blajinilor. Mii de poliţişti vor fi scoşi în stradă pentru a asigura ordinea publică şi siguranţa traficului rutier. Agenţii îndeamnă şoferii să fie responsabili şi să nu meargă cu viteză excesivă. Oamenii sunt rugaţi să aibă grijă de lucrurile personale, pentru că în această perioadă se produc multe furturi.

În jur de 3000 de poliţişti vor asigura ordinea publică de Paştele Blajinilor. Agenţii de patrulare vor împânzi şoselele pentru a fi la dispoziţia cetăţenilor. Oamenii legii îndeamnă şoferii să fie atenţi la drum şi să respecte regulile de circulaţie. În caz de urgenţă, sunt îndemnaţi să apeleze serviciul 112 sau 902.
 
Anul trecut, de Paştele Blajinilor au fost înregistrate 118 infracţiuni, dintre care 68 de cazuri de furturi, inclusiv din automobile.
 
În 2017, de Paştele Blajinilor au fost înregistrate şi cazuri de violenţă în familie. Autorităţile recomandă evitarea consumului excesiv de alcool şi soluţionarea conflictelor pe cale amiabilă.
Similare
RECOMANDĂRI