Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Membrii Cabinetului Sandu au fost prezentaţi oficial funcţionarilor din ministere

Zero toleranţă faţă de corupţie, promovare pe criterii politice şi diminuarea abuzurilor în serviciu. Este mesajul premierului Maia Sandu către toţi funcţionarii publici din Republica Moldova. Şeful Executivului a făcut astăzi turul ministerelor şi i-a prezentat pe noii miniştri. Premierul a subliniat că toţi colegii săi din Guvern vor activa exclusiv în interesul cetăţeanului.

Membrii echipei guvernamentale au fost prezentaţi de către Maia Sandu angajaţilor din ministere. Noul a premier a venit şi cu un mesaj pentru aceştia.
 
De asemenea, Maia Sandu îndeamnă cetăţenii să denunţe orice scheme de corupţie din instituţiile de stat. În acest scop va fi înfiinţată o linie verde la care vor putea fi denunţate toate ilegalităţile din sistem.
 
Maia Sandu a venit cu o reacţie şi la informaţiile apărute în presă, potrivit cărora noul şef al IGP, Gheorghe Bălan, ar fi cumătrul ministrului de Interne, Andrei Năstase.
 
Guvernul condus de Maia Sandu a fost învestit pe 8 iunie, fiind susţinut de socialişti şi de deputaţii blocului politic ACUM. Executivul îşi începe abia acum activitatea oficială, după ce Curtea Constituţională şi-a anulat propria decizie prin care a declarat ilegală învestirea guvernului Sandu. 
Similare
RECOMANDĂRI