Mama care şi-ar fi bătut copilul de doi nu are dreptul să se apropie de micuţ timp de 30 de zile
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Mama care şi-ar fi bătut copilul de doi nu are dreptul să se apropie de micuţ timp de 30 de zile

La şedinţa de judecată din 8 iunie, instanţa a satisfăcut parţial cererea lui Denis Cerevatov, bărbatul care susţine că soţia sa ar fi bătut copilul comun de doi ani al celor doi, cât timp el era peste hotarele ţării. Copilul a fost luat legal de lângă mama pe un termen de 30 de zile. Cea din urmă susţine că toate acuzaţiile aduse de soţul său sunt o minciună, iar acesta se răzbună pentru că ea doreşte să divorţeze de el. Reamintim că acum câteva zile, un copil de 2 ani a fost internat la spitalul „Valentin Ignatenco” din capitală cu leziuni corporale pe faţă, gât şi în zona toracelui.

Povestea lui Denis Cherevatov, publicată în seara zilei de 6 iunie pe pagina sa de Facebook, a dobândit o mare rezonanţă în mass-media şi în reţelele sociale. Tatăl copilului susţine că a fost plecat peste hotare timp de patru luni, iar la întoarcere şi-a găsit bătut fiul lor de doi ani. Copilul a fost internat în Secţia neurologie cu multiple hematoame, echimoze şi cu o traumă cerebrală uşoară. Medicii spun că le este greu să determine provenienţa leziunilor.

La şedinţă de judecată din 8 iunie, instanţa a acordat parţial cererea lui Cherevatov depusă împreună cu Direcţia municipală pentru protecţia drepturilor copilului din sectorul Botanica. Mamei i-a fost interzis să intre în contact cu copilului timp de 30 de zile, în timp ce Cerevatov a cerut o restricţie pentru 90 de zile. Poliţia a iniţiat un proces penal şi intenţionează să stabilească toate circumstanţele incidentului.

Reamintim că, mama copilului a negat acuzaţiile spunând că acesta a căzut de pe tobogan în timp ce juca. Femeia a refuzat să ne ofere mai multe detalii menţionând că ea, de fapt, a fost bătută de fostul soţ. „Copilul a căzut de pe tobogan. Noi ne aflăm acum în proces de divorţ, eu am plecat de la el după ce m-a bătut de mai multe ori şi în aşa mod el acum se răzbună”, povesteşte Elena, mama copilului. 

Similare