Lucrările de dezinsecţie în blocurile locative din Chişinău au fost reluate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Lucrările de dezinsecţie în blocurile locative din Chişinău au fost reluate

Lucrările de dezinsecţie în subsolurile blocurilor locative din fondul municipal din Chişinău au fost reluate, după întrerupere de o lună. Direcţia locativ-comunală şi amenajare dă asigurări că specialiştii vor ajunge cu dezinsecţia în toate blocurile din gestiune, iar lucrările vor fi încheiate până la sfârşitul lunii august – începutul lunii septembrie.

Solicitat de IPN, şeful Secţiei amenajare şi salubrizare, Vasile Efros, a declarat că timp de o lună lucrări de dezinfecţie nu au putut fi efectuate întrucât Centrul de sănătate publică Chişinău, care executa aceste lucrări, se află în proces de reorganizare. În aceste condiţii, Direcţia a anunţat concurs şi a încheiat contrat cu un agent economic privat care va presta aceste servicii. Valoarea contractului este de aproximativ un milion de lei.

Vasile Efros a menţionat că în perioada în care nu au fost efectuate lucrări de dezinfecţie au parvenit numeroase plângeri de la locatari, care au spus că în subsoluri sunt purici şi ţânţari. Când se vor încheia lucrările planificate, se va mai interveni suplimentar acolo unde vor exista solicitări.
Similare
RECOMANDĂRI