Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Locuitorii Chişinăului sunt indignaţi de calitatea lucrărilor la aleea pietonală de pe bulevardul Dacia.

Pe cât de aşteptată, pe atât de criticată! Locuitorii Chişinăului sunt indignaţi de calitatea lucrărilor la aleea pietonală de pe bulevardul Dacia. Coşurile de gunoi şi stâlpii de iluminat se clatină, pietrele stau în voie pe alee şi, de jur împrejur, domină mizeria. Pretorul sectorului Botanica spune că lucrările la alee sunt făcute în proporţie de 80 la sută, iar muncitorii nu au reuşit să le termine, pentru că a venit frigul.

La prima vedere, aleea pare frumoasă, bine iluminată şi dotată cu coşuri de gunoi. Problemele încep, însă, atunci cand priveşti cu mai mare atenţie si vezi lucrările făcute pe jumătate şi mizeria lăsată de muncitori.  
 
„Nu s-a reuşit să se instaleze urnele pentru gunoi. Nu au fost întărite. Îngheţase şi nu s-a putut turna beton. Deatâta că nu s-a pus nisipul la timp undeva unde s-a scurs apă ele s-au tasat şi trebuiesc ridicate, puse nisip şi îndreptate”, a spus BORIS PREPELIŢĂ, pretor Botanica
 
Pretorul susţine că au fost întocmite patru contracte cu firme diferite. Astăzi am zărit doar doi muncitori, care lucrau la scări. S-au mobilizat doar când au văzut că filmăm. Totuşi, s-au cam încurcat în afirmaţii.

 Pretorul mai spune că acum se fac doar lucrări generale.
 
„Pot să facă acum numai pregătiri pentru turnarea treptelor spre ieşirea spre Dacia, celelalte trepte, nu cele mari, şi de acum dacă o să permită, dacă o să fie cald, plus ca să aducă nisipul să poată să compacteze poliţile. Nu li se va plăti proiectul până nu va fi gata tot, urmează noi să mergem să vedem ce ne place, ce nu ne place”, a declarat Boris Prepeliţă.
 
Deşi se bucură de amenajarea aleii, oamenii se arată nemulţumiţi de lucrările de mântuială. Mulţi şi-au spus păsul pe o reţea socială.
 
Lucrările la aleea pietonală de pe bulevardul Dacia au costat două milioane de lei şi ar trebui să se termine în februarie.
 
Similare
RECOMANDĂRI