Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Lecţie de viaţă. Perseverenţa, munca şi pasiunea sunt elemente cheie în realizarea unui vis

Perseverenţa, munca şi paşiunea sunt elemente cheie în realizarea unui vis. O ştie prea bine şi o tânără de 21 de ani din Chişinău care a reuşit să-şi atingă scopul - acela de a deveni creator de modă. Fata a fost o luptătoare şi de mică a fost pusă în situaţia de a lua decizii importante. Povestea ei poate fi o lecţie de viaţă.

Alina Chipăruş este studentă la Colegiul Tehnologic din Chişinău. Povestea ei poate fi o lecţie de viaţă. Copilăria fetei a fost profund marcată de violenţă.

La doar 12 ani a rămas orfană şi a ajuns la orfelinat. Paradoxal, a fost o zi fericită, povesteşte tânăra.

Viaţa a pus-o la multe încercări. Anăscut un copil dar este o mamă singură. Luptă în fiecare zi să-i asigure un trai decent micuţului. De aproape un an locuieşe în Centrul Maternal "În Braţele Mamei". Când a fost la un pas să renunţe la studii, cei de la Centru au ajutat-o.

Visul ei a fost să ajungă designer, dar nu avea bani pentru studii. A fost însă perseverentă şi a obţinut o bursă. Alina s-a înscris şi în proiectul vestimentar Z Generation care promovează tinerele talente din domeniul modei.

Tânăra încearcă să ţină piept tuturor provocărilor şi să-şi câştige existenţa. Puternică din fire, Alina este hotărătă să lupte mai departe, pentru că, recunoaşte, are multe dorinţe.


 
Similare
RECOMANDĂRI