LEADER pentru Moldova Rurală: Oportunitate de finanţare a Grupurilor de Acţiune Locală
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

LEADER pentru Moldova Rurală: Oportunitate de finanţare a Grupurilor de Acţiune Locală

Solidarity Fund PL în Moldova în parteneriat cu Reţeaua Naţională LEADER din Republica Moldova anunţă lansarea apelului de propuneri din cadrul Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2021, ca parte a proiectului „LEADER pentru Moldova Rurală” finanţat de USAID şi Polish Aid. Partener strategic — Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului.

Misiunea Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE este de a contribui, în colaborare cu Grupurile de Acţiune Locală, la dezvoltarea rurală în Republica Moldova, să stimuleze competitivitatea şi să îmbunătăţească calitatea vieţii în comunităţile rurale.

Bugetul total al Fondului de Dezvoltare Rurală LEADER-UE 2021 este de 20.000.000,00 MDL.

Mai multe informaţii privind conceptul, criteriile de eligibilitate, procedura de depunere a aplicaţiilor, precum şi cea de evaluare a acestora (inclusiv criteriile de evaluare de conţinut) pot fi găsite în Regulile de participare ale apelului de propuneriVă rugăm să citiţi detaliat Regulile de participare înainte de a depune dosarul de înregistrare. 

Întrebările suplimentare pot fi expediate la adresa [email protected]până pe 15 aprilie 2021. Toate răspunsurile şi explicaţiile vor fi publicate pe 16 aprilie 2021 pe pagina web: www.solidarityfund.md.
Similare
RECOMANDĂRI