Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

La Chişinău s-au născut primii tripleţi din acest an, concepuţi pe cale naturală

La început au fost doi, după care trei, iar acum au devenit şase. Vorbim despre frumoasa familie Popa, din comuna Băcioi, municipiul Chişinău. De curând, soţii au devenit mai bogaţi sufleteste, după ce au adus pe lume tripleţii familiei - doi băieţi şi o fetiţă. Surpriza a fost mare, nu doar pentru părinţi, ci şi pentru medici. Sarcina cu tripleţi a fost concepută natural, un lucru extrem de rar întâlnit.

Micuţii s-au născut pe 7 iunie. Toţi trei se simt foarte bine. Tatăl copiilor a fost cel care a avut onoarea de a face prezentarea.
 
„Primul la noi este Daniel, s-a născut cu 2,150 kg. Al doilea este Alex s-a născut cu 1,9 kg şi a treia este fetiţa – Lia, care s-a născut cu 1,8 kg”, spune Sergiu Popa, tatăl tripleţilor.
 
Iar acasă îi mai aşteaptă un copil. Soţii Popa au o fetiţă, Raluca, de 3 anişori. Nu s-au gândit pentru nici o clipă că cea de a doua sarcină le va aduci nu unul, nu doi, ci tocmai trei minuni.

„De fapt, la început doar unul. La 5 săptămâni am fost să confirmăm sarcina şi pe la 9 săptămâni am repetat ecografia şi mi s-a spus că o să avem gemeni. Respectiv la 12 săptămâni am făcut un USG şi mi s-a spus că o să fie trei”, spune Rodica, mama tripleţilor.
 
În curând, micuţii urmează să fie externaţi. Medicii spun că întreaga sarcină a decurs foarte bine şi fără complicaţii.
 
Anual, la Spitalul Clinic Municipal nr.1 se nasc aproape 7 mii de bebeluşi.
 
Similare
RECOMANDĂRI