Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

La Bălţi a fost inaugurat un târg şcolar

Au rămas zile numărate din vacanţă, iar părinţii au început deja pregătirile pentru noul an şcolar. Rechizitele şi ghiozdanele sunt cele mai căutate. La Bălţi a fost inaugurat un târg şcolar unde părinţii au putut alege tot ce si-au dorit, la preţuri de la producător.

Aproape 30 de antreprenori au participat la Târgul şcolar din Bălţi. An de an, tot mai mulţi producători autohtoni îşi expun marfa pentru a veni in sprijinul părinţilor.
 
„Avem în primul rând ghiozdane, suntem producători autohtoni. Suntem pe piaţa Republicii Moldova de 10 ani şi lucrăm şi cu Turcia. Preţurile nu au crescut, de 5 ani sunt stabile”.
 
„Noi am venit cu preţuri bune. Oferim clienţilor preţuri accesibile: bluziţe 150, sacouri 250”.
 
„Am venit cu cărţi pentru copii, dar şi rehizite avem. Preţurile sunt cam tot aceleaşi. Fiecare vrea un preţ cât mai accesibil pentru client şi se menţin”.

Mărfurile sunt pentru orice buzunar. Un ghiozdan poate costa de la 200 de lei şi poate depăşi o mie de lei. Părinţii spun că sunt pregătiţi să cheltuie în acest an cel puţin 2000 de lei pentru cele necesare în noul an şcolar.
 
„Asortiment bogat, avem din ce alege. Aproximativ 2000 de lei pentru copil”.
 
„Noi le luăm pe parcurs, nu toate odată, că nu ne ajung bani. Cum vin salariile aşa le luăm. Se poate de ales, preţuri normale pentru salariile noastre sunt bune”.
 
Târgul şcolar din Bălţi este la a treia ediţie.
Similare
RECOMANDĂRI