SOCIAL

La Anticafeneaua din Bălţi, tinerii au învăţat să pregătească deserturi

Îmbină plăcutul cu utilul. Vorbim de câţiva tineri din Bălţi care aleg să-şi petreacă timpul la Anticafenea. Pe lângă cluburile de discuţii şi dezbateri, tinerii s-au apucat şi de gătit deserturi.

În rol de masterchef a fost Pavel, de 19 ani, student la un colegiul specializat din Bălţi. De mic a ştiut că va deveni bucătar. Până va atinge apogeul in cariera, a decis să-şi ajute prietenii de la Anticafenea să înveţe reţete simple, dar delicioase. Au început cu deserturi şi anume, un ştrudel de mere şi brownie.
 
Toţi s-au implicat în procesul de preparare a deserturilor, iar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor. Acţiunile tinerilor la Anticafenea sunt dintre cele mai diverse. Pe lângă cluburile de discuţii, dezbateri şi cinema, ei organizează şi diverse ateliere de creaţie. Acum se gândesc la o campanie de caritate ce o vor desfăşura în primăvară.

Anticafeneaua din Bălţi este frecventată de circa 30 de tineri.