Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Judeţul Bistriţa-Năsăud a oferit 280 de mii de euro pentru reconstrucţia unui complex sportiv din Glodeni

Fotbalul din oraşul Glodeni are casă nouă, după ce stadionul central din localitate a fost renovat. Arena are o capacitate de 1.450 de locuri şi va găzdui meciurile echipei Grănicerul Glodeni, care evoluează în Divizia A, precum şi jocurile cu participarea sutelor de copii şi juniori din cadrul clubului. Pentru lucrările de reconstrucţie, Judeţul Bistriţa-Năsăud din România, a oferit 280 de mii de euro.

Stadionul central din Glodeni nu a mai fost reparat din perioada sovietică. Datorită suportului financiar din partea României, dar şi cu implicarea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, complexul sportiv dispune acum de o sală de conferinţe, vestiare, dar şi tribune noi. 
 
Complexul sportiv are, mai nou, şi o pistă de atletism modernă, un teren de tenis şi unul de volei.
 
„Au fost construite mai multe terenuri de joacă, un cort pentru terenul de tenis şi un teren de volei. Au fost reparate cabinele de duş şi vestiarele. După reconstrucţia stadionului, tribunele sunt pline”, declară Nicolae Reaboi, preşedintele FC Grănicerul.
 
La ceremonia de deschidere, spectatorii au asistat la un meci amical între Grănicerul Glodeni şi Gloria Bistriţa, încheiat cu victoria oaspeţilor din România, scor 4-1. Reconstrucţia noii arene a fost posibilă datorită acordului de parteneriat şi fraternitate pe care îl are oraşul Glodeni cu Judeţul Bistriţa-Năsăud din România. 

Similare
RECOMANDĂRI