INP a identificat şi sancţionat unul dintre şoferii care a blocat, ieri, trecerea unei maşini de intervenţie a pompierilor
Sursa foto:captură video Vizualizari:

INP a identificat şi sancţionat unul dintre şoferii care a blocat, ieri, trecerea unei maşini de intervenţie a pompierilor

Inspectoratul Naţional de Patrulare a identificat şi sancţionat unul dintre conducătorii auto care a blocat, ieri, trecerea unui echipaj al IGSU, la intersecţia străzilor Mitropolit Varlaam şi Mihai Eminescu din Chişinău.

Este vorba despre o femeie de 36 de ani, locuitoare a oraşului Codru. Aceasta s-a prezentat, astăzi dimineaţă, la sediul Brigăzii de Patrulare, unde a recunoscut încălcarea. Pentru blocarea intenţionată a arterei de transport, i-a fost întocmit un proces-verbal.

Femeia urmează să plătească o amendă de 1500 de lei. Sancţiuni vor fi aplicate şi celorlalţi participanţi la trafic care au împiedicat deplasarea autospecialei.

Oamenii legii reamintesc conducătorilor auto că sunt obligaţi să respecte Regulamentul Circulaţiei Rutiere şi să-şi asume acţiunile din trafic, pentru că un automobil condus sau parcat iresponsabil poate împiedica intervenţia operativă a echipajelor speciale în situaţii de urgenţă.

TVR MOLDOVA aminteşte că ieri, o maşină a pompierilor cu sirena pornită a fost blocată de maşinile parcate la intersecţia străzilor Mihai Eminescu cu Mitropolit Varlaam.

Similare
RECOMANDĂRI