Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ingeniozitatea părinţilor, pusă la încercare atunci când sunt izolaţi la domiciliu, alături de copiii

Ingeniozitatea părinţilor este pusă la grea încercare atunci când sunt izolaţi la domiciliu, alături de copiii lor. Dacă vor ca cei mici să nu se plictisească şi să-şi petreacă folositor această perioada, cei mari trebuie sa inventeze tot felul de jocuri distractive şi educative. Ideal ar fi ca aceastea să îi ţină pe copii cât mai departe de tablete, telefoane mobile sau calculatoare.  

Familia Hîncu, din satul Floreni, Hînceşti şi-a transformat locuinţa într-un teren de distracţie. Acum s-au inspirat din balada Meşterului Manole şi îi zidesc, în joacă, pe cei mici folosind cutii de carton.
 
Zilnic cei doi soţi îşi pun imaginaţia la încercare şi inventează tot felul de jocuri captivante. Unde mai pui că ei deţin şi o afacere cu jucării eco, care contribuie la dezvoltarea intelectuală a copiilor.
 
Mai norocoşi sunt cei care locuiesc la casă. Cei mici pot să iasă în curte şi să facă mişcare în aer liber. La cei cinci ani ai săi, Elif are multă energie aşa că părinţii încearcă mereu să îi găsească o ocupaţie.
 
Exerciţiile fizice pot fi şi ele utile şi distractive.

În această perioadă complicată, în care multe familii sunt în autoizolare, părinţii au şansa unică să fie mai aproape de copiii lor şi de aceea trebuie să folosească la maxim aceste momente alături de cei dragi.
Similare
RECOMANDĂRI