Incendiu într-un bloc de locuit din Chişinău
Sursa foto:dse.md Vizualizari:

Incendiu într-un bloc de locuit din Chişinău

În dimineaţa zilei de 5 aprilie angajaţii IGSU au fost alertaţi să intervină la lichidarea unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuit de pe strada Doga nr.30 din Chişinău.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 9:13. La faţa locului au fost îndreptate 3 echipaje de intervenţie. Ajunşi pompierii au stabilit că un apartament cu o cameră de la etajul 6 este cuprins de flăcări.

Salvatorii  au salvat proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de 73 de ani, care risca să moară intoxicată cu fum. Femeia a fost preluată de serviciul medical de urgenţă pentru ulterioare îngrijiri. Viaţa acesteia nu este în pericol.

Totodată, pompierii au evacuat alte 10 persoane de la etajele superioare pentru a evita intoxicarea acestora cu produsele arderii.

Potrivit informaţiilor preliminare, incendiul a afectat doar apartamentul cuprins de flăcări, fără ca arderea să obţină răspândire. Focul a fost complet lichidat la ora 10:46. În urma incendiului nu au fost raportate victime. Circumstanţele şi cauza incendiului urmează a fi investigate.

În ultimele 24 de ore, potrivit IGSU, salvatorii şi pompierii au intervenit în peste 100 situaţii de risc.  
Similare
RECOMANDĂRI