În zona centrală a Chişinăului s-au identificat circa 3000 de locuri de parcare
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În zona centrală a Chişinăului s-au identificat circa 3000 de locuri de parcare

Pentru zona Centru a municipiului Chişinău s-au identificat circa 3000 de locuri de parcare, care vor asigura un volum minim necesar pentru zona respectivă. Autorităţile municipale îşi propun ca locurile de parcare să fie amenajate anul acesta. Informaţia a fost comunicată de şeful interimar al Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Vitalie Mihalache, la o şedinţă de lucru cu privire la amenajarea parcărilor în municipiul Chişinău, transmite IPN.

Vitalie Mihalache a mai spus că, recent, Direcţia generală transport public şi căi de comunicaţie, a obţinut de la Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare propuneri cu privire la proiectarea a două parcări, în zona oraşului Durleşti şi în zona străzii Mesager. În paralel, responsabilii îşi propun identificarea şi amenajarea locurilor de parcare în toate zonele oraşului, prioritară fiind zona Centru.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, Ion Ceban, primarul capitalei, a precizat că pentru amenajarea locurilor de parcare auto în zona Centru a Chişinăului sunt prevăzuţi în buget circa 5 mln de lei.
Similare
RECOMANDĂRI