Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În pandemie, desenele pe numere sunt la mare căutare

Fiecare dintre noi poate visa că are talentul lui Van Gogh sau Monet. Acest lucru este posibil datorită aşa-ziselor picturi pe numere, o nouă joacă pentru copii dar şi pentru adulţii care se cred pictori. Jocurile sunt foarte solicitate pentru că desenele sunt uşor de realizat şi nu este nevoie de abilităţi artistice pentru a le crea. Administratorii magazinelor spun că, pe timp de pandemie, vânzările au crescut considerabil.

În secolul 21 orice este posibil. Chiar şi să pictezi fără să ai pic de talent. Desenele pe numere sunt o dovadă în acest sens.

VALENTINA ONILĂ administrator magazin: „Desenele pe numere sunt în vogă, este un nou hobby, al fiecăruia. Începând de la 5 ani, pentru că ele vin pe cartegorie de vârstă, până chiar la 70 de ani. Orice om, poate să devină pictori aşa se spune, pentru că tu îl cumperi, acolo este şi periuţa şi lacul şi vopseaua. Apoi puteţi să spuneţi că acestea sunt desenele făcute de tine.”

Puteţi să picta orice - animale, păsări, peisaje şi chiar copii ale operelor de artă din perioada impresionistă.

Cu ajutorul picturilor pe numere, fiecare dintre noi poate avea acasa un tablou de al lui Mone sau celebrul tablou al Van Gogh cu floarea soarelui. Mai mult decât atât, puteţi să vă cumpăraţi şi un sevalet şi o sa va fie mult mai usor sa va creati lucrarile.

O noutate sunt şi picturile cu diamante. În pandemie, desenele pe numere sunt la mare căutare. Îi ajută pe oameni să se relaxeze, iar creaţiile sunt folosite la decorarea casei.

VALENTINA ONILĂ administrator magazin: „Cam undeva la 25 procente, cam aşa sau poate mai mult, a crescut mult, pentru că persoanele îşi căutau ocupaţie şi uite desenele pe numere este o ocupaţie, pentru dezvoltate personală, ceva de folos. Nu e un lucru pe care l-ai făcut şi care l-ai aruncat, mai ales vopseaua acrilică, care este acolo.”

Un set cu picture pe numere costă de la 179 până la 248 de lei. Sunt importate din Rusia, Ucraina şi China şi au devenit populare în toată lumea.
Similare
RECOMANDĂRI