Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În Chişinău şi pe drumurile naţionale s-au produs mai multe accidente din cauza zăpezii

Şoferii nu prea au ţinut cont de starea vremii şi accidentele rutiere au fost la ordinea zilei atât în Chişinău, cât şi pe drumurile naţionale. Un microbuz cu 6 pasageri a derapat şi a ajuns într-un şanţ pe soseaua Cahul-Taraclia. Alţi doi bărbaţi au ajuns la spital după ce maşinile lor s-au ciocnit frontal la ieşirea din Chişinău. Autorităţile anunţă că în ţară nu sunt drumuri închise si situaţia este sub control.

Un microbuz cu 6 pasageri, ce mergea de la Taraclia spre Cahul, nu a mai ajuns la destinaţie. Şoferul în vârstă de 63 de ani se deplasa cu viteză, deşi  mergea pe drum alunecos.
 
Un accident în lanţ s-a produs dimineaţă pe strada Vasile Lupu din Chişinău. Trei maşini s-au lovit pentru că şoferii nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic.

Tot dimineaţă, la ieşirea din Chişinău, pe bulevardul Dacia, un microbuz s-a tamponat frontal cu un automobil. Şoferii au fost răniţi şi au ajuns la spital.

Ministrul Economiei, Chiril Gaburici a mers în inspecţie pentru a verifica cum se munceşte la deszăpezire. Apoi a organizat şedinţa Comisiei pentru Situaţii Excepţionale. Responsabilii de la Administraţia de Stat a Drumurilor au raportat că pe parcursul zilei au fost antrenate aproape 250 de unităţi de  deszăpezire şi dezgheţare.

Deşi s-a circulat cu dificultate în Chişinău, primarul interimar declară că s-au luat toate măsurile pentru a uşura circulaţia pe străzi.

În cazul în care apar probleme, sesizaţi cel mai apropiat echipaj de patrulare sau apelaţi la numărul de urgenţă 112.
 
Similare
RECOMANDĂRI