În acest weekend, sub podul de la Telecentru vor avea loc activităţi distractive
Sursa foto:chisinau.md Vizualizari:

În acest weekend, sub podul de la Telecentru vor avea loc activităţi distractive

În acest weekend, între ora 10:00 şi 18:00,  în zona de sub podul din cartierul Telecentru (intersecţia străzii Mioriţa cu şoseaua Hânceşti), va avea loc un program cu activităţi tematice diverse destinat locuitorilor şi vizitatorilor capitalei. 

Pe durata desfăşurării evenimentelor, în cele două zile de weekend, traficul în zonă va fi restircţionat.

Astfel, chişinăuienii şi oaspeţii capitalei sunt invitaţi să participe la concursuri de desen pe asfalt pentru copii, expoziţii, zone de relaxare, demonstraţii ale membrilor Federaţiei de ciclism din Republica Moldova, dar şi a celor pasionaţi de skateboard şi role.

Totodată, sâmbătă, începând cu ora 19:30, vizitatorii vor avea posibilitatea de a urmări un spectacol de foc şi lumină.

Primarul general, Ion Ceban, a precizat că în funcţie de interesul pe care-l va avea comunitatea faţă de astfel de evenimete, municipalitatea va diversifica programul de activităţi în zonă. „Ne propunem să transformăm capitala într-un loc în care cetăţenii sa se relaxeze şi să se simtă bine alături de cei dragi", a declarta edilul capitalei.

Menţionăm că organizatorii vor asigura desfăşurarea activităţilor cu respectarea măsurilor de prevenire şi diminuare a răspândirii virusului COVID-19. 

Amintim că recent pereţii de sub podul din cartierul Telecentru au fost pictaţi în cadrul campaniei naţionale de relansare a turismului intern #NeamPornit. Picture murală reprezintă o simbioză dintre identitatea vizuală a campaniei bazată pe brandul de ţară - „Pomul Vieţii" şi flora/fauna inclusă în Cartea Roşie a Moldovei.

Similare
RECOMANDĂRI