VIDEO. Urmărire ca-n filme la Chişinău. Un motociclist a gonit cu 220 km/h prin oraş
Sursa foto:echipa 902 Vizualizari:

VIDEO. Urmărire ca-n filme la Chişinău. Un motociclist a gonit cu 220 km/h prin oraş

În după amiaza zilei de ieri, un echipaj de patrulare care se afla pe şoseaua Balcani din Chişinău pentru menţinerea siguranţei circulaţiei rutiere, a observat o motocicletă sport fără numere de înmatriculare.

Inspectorii de patrulare au intervenit şi, prin intermediul semnalelor luminoase şi sonore, au solicitat motociclistului să oprească. Acesta însă a accelerat, şi a început să se deplaseze haotic printre maşini şi pe contrasens, riscând să provoace în orice moment o tragedie, scrie echipa 902.

La un moment dat, pentru a se eschiva de poliţie, motociclistul a accelerat până la 220 de km/h printre maşinile aflate în trafic.


 

Pe teritoriul raionului Orhei, echipele de patrulare INSP al IGP au blocat total traseul, iar motociclistul a fost oprit forţat.

La ghidon se afla un tânăr de 20 de ani din raionul Drochia, iar ca  pasager era proprietarul motocicletei, de 29 de ani, din Făleşti.

Proprietarul a declarat că, doar cu câteva minute în urmă, a procurat motocicleta de la un bărbat care a adus-o din Europa dezasamblată prin intermediul coletelor şi tot el a asamblat-o.

Ambele persoane au fost reţinute şi escortate la IP Orhei pentru documentare. Tânărul care se afla la ghidonul motocicletei este documentat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor şi pentru că nu are permis de conducere. Altele 2 procese – verbale au fost întocmite pentru neîndeplinirea de către şofer a indicaţiei legale dată de agentul de circulaţie de a opri şi pentru comportament agresiv în trafic.

Motocicleta a fost dusă la parcarea specială.

Similare
RECOMANDĂRI