Grav accident la Călăraşi. Două femei au murit, iar un copil a fost dus de urgenţă la spital
Sursa foto:radiochisinau.md Vizualizari:

Grav accident la Călăraşi. Două femei au murit, iar un copil a fost dus de urgenţă la spital

Un accident grav s-a produs în raionul Călăraşi, în urma căruia două femei au decedat, iar o fetiţă de şase ani a fost dusă de urgenţă la Spitalul raional.

Totul s-a întâmplat după ce un automobil în care se aflau a derapat şi s-a izbit într-un copac. Potrivit radiochisinau.md accidentul a avut loc ieri seara,1 august, la intrare în satul Vălcineţ din raionul Călăraşi. 

Veniţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit că la volanul automobilului de model Renault Megan se afla o femeie de 45 de ani. Ea le-a spus că la un moment dat aceasta a pierdut controlul asupra volanului şi a derapat de pe şosea.

Preliminar, oamenii legii presupun că aceasta se deplasa cu o viteză excesivă, iar după ce a derapat, aceasta s-a izbit cu putere într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, şoferiţa şi o pasageră în vârstă de 70 de ani au murit pe loc. De asemenea, fiica şoferiţei, în vârstă de 6 ani, a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, aceasta se află în afara oricărui pericol.

Similare
RECOMANDĂRI