Gheretele din preajma Complexului Memorial ”Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din sectorul Râşcani vor fi evacuate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Gheretele din preajma Complexului Memorial ”Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din sectorul Râşcani vor fi evacuate

Toate unităţile comerciale şi de prestări servicii amplasate pe teritoriul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire” din sectorul Râşcani vor fi evacuate până la data de 1 aprilie, se spune într-un comunicat de presă al Primăriei Chişinău.

Agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Complexului Memorial şi în preajma acestuia urmează să-şi evacueze pe cont propriu toate unităţile de comerţ ambulant (tonete, rulote, remorci, frigidere) şi de prestări servicii, inclusiv cele care prestează servicii distractive pentru copii. În caz de neconformare, acestea vor fi evacuate în mod forţat.

Totodată, Primăria municipiului Chişinău nu va mai elibera scheme de amplasare şi nu va admite notificarea activităţii comerciale sau de prestări servicii de orice gen pe teritoriul adiacent şi în perimetrul Complexului Memorial „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”.

După eliberarea teritoriului, serviciile municipale de profil vor amenaja o zonă de odihnă şi agrement, în limitele scuarului.
Similare